Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

antoine bodar over de ziel

  • holybol

    antoine bodar geeft een lezing over de ziel vanuit verschillende invalshoeken. Ik ben bang dat dit erop neerkomt dat je na afloop nog niks weet. De ziel is net de kleur groen, als je blauw en geel weghaalt, verdwijnt het groen in het niets. Lichaam en geest zijn vaste componenten van de mens. Samen vormen ze de ziel. Na de dood lost de ziel op in het niets. Het lichaam keert terug naar het stof der aarde en de geest gaat terug naar god. De entreeprijs is 8,50 euro maar hier krijg je het antwoord alvast gratis zonder het gezwam erom heen.

    http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/april/10/bodar_duidt_a_de_ziela_

  • Boris

    Voor het bestaan van een “ziel” is net als voor het bestaan van een god geen enkel bewijs. “Wij zijn onze hersenen”.

    http://www.youtube.com/watch?v=Tvn0pyqIBVc

  • holybol

    er is in elk geval genoeg bewijs voor jezus alsmede zijn opstanding om er een rechtszaak mee te winnen, aldus de directeur van het hogegerechtshof in Straatsburg.

    http://www.mariandonner.nl/?p=502

    Als je een moment zou moeten aanwijzen waarop het grote publiek zich begon te interesseren voor de werking van de hersenen is 13 september 1848 een hele redelijke gok. Op die dag doorboorde een 6 kilo zware ijzeren staaf het hoofd van de 25-jarige Amerikaan Phineas Cage, voorman van een explosievendienst.

  • Frederik D

    Zo is dat. Na je dood is het over. amen, uit en finito.

  • Frederik D

    En nu?

  • CU

    Holybol is een puntenslijper voor de kleurpotloden van Bodar aan het kopen.